30.07.2023

Kom og tren karate sammen med oss!

Marienlyst Karateklubb trener tradisjonell karate i Drammen og Svelvik. Karate passer for alle fra 8 år og er en morsom, verdifull og nyttig treningsform som man kan ha glede av hele livet. Ved å trene karate utvikler man mestring, ferdigheter, smidighet, styrke og utholdenhet. Vi har en rimelig treningsavgift med rabatter for familier som ønsker å trene sammen.  

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen, enten du vil begynne med karate eller har trent karate tidligere. Vi har dyktige instruktører, godt miljø og flotte lokaler. Vi trener i Nedre Storgate 31 i Drammen og på Svelvik ungdomsskole. Vi har grupper tilpasset alle nivåer og gratis prøvetimer for alle som vil forsøke karate og bli kjent med klubben. Foreldre og barn kan trene sammen. 

De første treningene for nybegynnere er torsdag 17. august kl. 17:00 i Drammen og tirsdag 22. august kl. 17:30 i Svelvik. De første treningene for de andre gruppene er onsdag 16. august i Drammen og tirsdag 22. august i Svelvik. 

Se oversikten over treningstidene våre i menyen til venstre for å finne den gruppen som passer for deg. Kan du ikke møte på den første treningen så møter du bare på den neste treningen som passer. 

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!