27.12.2023

Tren karate sammen med oss!

Marienlyst Karateklubb trener tradisjonell karate i Drammen og Svelvik. Karate passer for alle fra 8 år og er en morsom, verdifull og nyttig treningsform som man kan ha glede av hele livet. Ved å trene karate utvikler man mestring, ferdigheter, smidighet, styrke og utholdenhet. Vi har rimelige kostnader og hyggelige rabatter for foreldre og barn som ønsker å trene sammen.  

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen, enten du vil begynne med karate for første gang eller har trent karate tidligere. Vi har dyktige instruktører, godt miljø og flotte lokaler. Vi har et meget godt tilbud til nybegynnere og grupper tilpasset alle andre nivåer. Vi har gratis prøvetimer for alle som vil forsøke karate og bli kjent med klubben. Foreldre og barn kan trene sammen. 

Nybegynnere i Drammen
Vi trener i Nedre Storgate 31 i Drammen. De første treningene for nybegynnere i Drammen er torsdag 11. januar kl. 17:30 - 18:30. Deretter er det treninger for nybegynnere i Drammen hver mandag 17:00-18:00 og hver torsdag kl. 17:30 - 18:30.

Nybegynnere i Svelvik
Vi trener på Svelvik ungdomsskole. De første treningene for nybegynnere i Svelvik er tirsdag 16. januar kl. 17:30 - 18:30. Deretter er det treninger for nybegynnere i Svelvik hver tirsdag kl. 17:30 - 18:30.

Ta med lett treningstøy (shorts og t-skjorte), en vannflaske og godt humør. Kan du ikke møte på den første treningen så møter du bare på den neste treningen som passer. Vi spanderer en gratis karatedrakt på alle barn og unge som melder seg inn i som medlem i klubben.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Andre grupper
De første treningene for aktive medlemmer og de som har trent karate tidligere er onsdag 10. januar i Drammen og tirsdag 16. januar i Svelvik. 
Se oversikten over treningstider våren 2024 i menyen til venstre for å finne den gruppen som passer for deg.