Instruktører

Sensei Poh Lim, 6.dan (Hovedinstruktør)
Sensei Lim har vært profesjonell intruktør i over 40 år, har trent karate i nesten 50 år og har vært landslagstrener og hoveddommer i Norges Tradisjonelle Karateforbund. Han er kjent for å utvikle gode karateka, da flere av hans elever har fått anerkjennelse gjennom nasjonale og internasjonale konkurranser. 

Sensei Lim bor for tiden i Sverige men pendler ukentlig til Drammen og Oslo for å instruere.

Sempai Unni Høiby, 5.dan: 
Unni er en av Norges høyest graderte kvinner og har over 40 års karate-erfaring. Hun var med å stifte Marienlyst Karateklubb tidlig på 90-tallet. Hun sitter også i teknisk komité i NTKF. For tiden har hun instruksjonspause, men kommer snart tilbake.

Sempai Eddy Rislien, 5.dan:
Eddy har trent karate siden 80-tallet og har bred erfaring innen konkurranser nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til å være dommer i WKF og NTKF, er han coach for klubbens konkurrerende utøvere.

Sempai Lise Tveter, 4.dan:
Lise har trent karate i over 20 år, og har lang erfaring som utøver på NTKF-landslaget. I tillegg til å instruere klubbens yngste utøvere så konkurrerer hun nasjonalt og internasjonalt der hun spesielt har gjort strålende prestasjoner i kata.

Sempai Merethe Liebak, 4.dan:
Merethe har også trent karate siden 80-tallet. Hun er en dedikert karateutøver og var med å vinne medaljer på kumite- og katalaget i EM i 2013. Merethe er fremdeles veldig aktiv på konkurransefronten og gjør det veldig sterkt i kumite. I tillegg er hun instruktør i klubb og dommer i NTKF og WKF.

Sempai Yngve Wessel, 1.dan (Svelvik):
Yngve begynte å trene karate på 80-tallet og startet opp vår avdeling i Svelvik i 2001. Han er en sterk og dedikert karateka som har trent i mange år med sensei Lim. Etter en liten pause er han nå tilbake som instruktør i klubben.

Øvrige instruktører:
Astri Karoline Ellann, 1.dan
Willy Høydal, 3.kyu (Svelvik)
Danae Reckmann, 4.kyu (Svelvik)


Oppdatert 2022-07-25