Bli medlem - info om priser og innmelding for nybegynnere

Priser første semester for nybegynnere - Drammen:
Barn: 1200,-
Voksne: 1800,-
Mini-familie (ett barn og én voksen): 2700,-
Maks-pris familie: 3900,-

Priser første semester for nybegynnere - Svelvik:
Barn: 950,-
Voksne: 1450,-
Mini-familie (ett barn og én voksen): 2250,-
Maks-pris familie: 3000,-

Dette er en éngangsavgift for trening for ditt første semester!

Meld deg inn her på Deltager.no - TRYKK PÅ LINKEN

Hva trener du i?
Du kan stille i komfortabel mykt treningstøy uten harde knapper eller lignende. Vi trener barbent. Smykker og klokker skal tas av og små øredobber kan evnt teipes med sportstape.

Hvor kjøper du karatedrakt (gi)?
Du kan kjøpe rimelig karatedrakt her: https://shotokanshop.no/produktkategori/gier/nybegynner/

Når kan du begynne å trene karate?
Vi anbefaler at du går i 3.klasse eller over. Det er ingen øvre aldersgrense og voksne kan fint trene sammen med sine barn.

Gradering:
Etter et snaut halvår med trening pleier man å gradere til sitt første belte med farge på. Dette blir annonsert og skjer i slutten av hvert semester. Graderingsavgiften var per desember 2019 kr 300,- inkluderte nytt belte.

Har du lyst til å trene videre mot svart belte etter du har gjennomført det første semesteret?
Da finner du de øvrige prisene her: LINK TIL INFO TRENINGSAVGIFT

Påmeldibg til timer
Som en del av smittevernet har vi nå påmelding til alle timer. For de som er meldt inn i klubben (dvs etter inntil 3 prøvetimer) gjøres dette via gratisappen Spond. Følg linken HER for å komme til Spond .

Har du spørsmål?
Kontakt sempai Lise Tveter på tlf 95924107