Tilbud for nybegynnere

Karate passer for alle
Karate er en morsom, verdifull og nyttig treningsform som man kan ha glede av hele livet. Det er en treningsform som utvikler mestring, ferdigheter, smidighet, styrke og utholdenhet. Karate passer for barn, ungdom og voksne. Foreldre og barn kan trene sammen.

Våre treningslokaler
Marienlyst karateklubb har treninger i både Drammen og Svelvik. Vi har egne lokaler i Drammen (Nedre Storgate 31, 2. etasje). I Svelvik trener vi på Svelvik ungdomsskole. Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen enten du er nybegynner eller har trent karate tidligere. Har du trent karate tidligere så møter du bare opp i den gruppen som passer for deg og din beltegrad. Se våre treningstider for å finne den gruppen som passer for deg. 

Nybegynnere
Marienlyst karateklubb har oppstart av tilbud for nybegynnere hvert semester, i januar/februar og august/september. 

Mandag 9. januar kl. 17:30 er det første trening for nybegynnere i Drammen. Deretter er det treninger for nybegynnere på mandager 17:30 og torsdager kl. 17:00.

Tirsdag 10. januar kl. 17:30 er første trening for nybegynnere i Svelvik. Deretter er det treninger for nybegynnere på tirsdager til samme tid.

Kan du ikke møte opp den første dagen med nybegynnertrening så møter du opp så snart det passer. For å få best mulig utnytte av tilbudet for nybegynnere bør du starte innen midten av februar.

Alle er velkomne for noen gratis prøvetimer for å oppleve hvordan det er å trene karate. Ta med lett treningstøy og godt humør. Vi ser frem til å bli kjent med deg!

Familier
Vi har gunstige priser for nybegynnere og rabatter for søsken og/eller famlilier som ønsker å trene sammen. Hos oss kan foreldre og barn trene sammen slik at man slipper å sitte og vente mens barna trener.

Treningstøy
Du kan stille i komfortabel mykt treningstøy uten harde knapper eller lignende. Vi trener barbent. Smykker og klokker skal tas av og små øredobber kan evnt teipes med sportstape.

Alder
Vi anbefaler at du går i 3.klasse eller over. Det er ingen øvre aldersgrense og foreldre kan trene sammen med sine barn.

Priser første semester for nybegynnere - Drammen:

Barn (under 18): 1200,-
Ungdom (18-23): 1500,-

Voksne (24+): 1800,-
Søsken (2 barn): 2200,-
Mini-familie (ett barn og én voksen): 2700,-

Maxpris (foreldre med barn): 3900,-


Priser første semester for nybegynnere - Svelvik:
Barn (under 18): 950,-
Ungdom (18-23): 1200,-

Voksne (24+): 1450,-
Søsken (2 barn): 1750,-

Mini-familie (ett barn og én voksen): 2250,-
Maxpris (foreldre med barn): 3000,-Har du spørsmål?
Kontakt sempai Lise Tveter på tlf 95924107

Oppdatert 2022-12-21