Drakter og utstyr

Her er noen linker med forslag til hvor dere kan få tak i drakter og utstyr. 


Karatedrakter/gi'er


Nybegynnerdrakter
Dette er et flott og rimlig alternativ for en fersk karateka. Det er en lett drakt som er behagelig å ha på, de mer erfarne karatekaene velger gjerne en litt tykkere drakt.  

Øvrige karatedrakter 
Om du ønsker litt tykkere/stivere gi så kan du finne det her: Øvrige gi'er
Er du usikker på hvilken gi du skal kjøpe så hør med noen av de høyere gradert om tips og råd :) En god gi varer gjerne i mange år!


Hansker og beskyttelses utstyr

Etter man har trent en stund (kommet seg gjennom noen graderinger) bør man etterhvert skaffe seg beskyttelsesutstyr. Det vi bruker av beskyttelsesutstyr er: hansker, tannbeskytter, brystbeskyttelse og evnt susp.

(Legg merke til at vi IKKE bruke leggsbeskytter selv om den kommer opp i linken. Om du er usikker på hvilke hansker du bør bestille så spør din sempai eller sensei om råd.)


(Legg merke til at kopper og sportstopp selges hver for seg. VELG HVIT farge på sportstoppen, så har du helgardert deg for regler angående kleskoder ved diverse anledninger. Det er relativt stiv pris men koppene kjøper du én gang, og sportstoppen varer i MANGE år. Det er vel verdt å invistere i dette, for folk er uheldig og treffer ordentlig i brystet fra tid til annen, men med beskyttelse så er det ikke noe problem! Er du usikker på størrelsen så går det ann å dra inn til Fighter Sport i Oslo å prøve, ta med deg en venn om du synes det er litt kleint! :) )

(Det kan være lurt å dra inn til Fighter Sport i Oslo og prøve for riktig størrelse.)


Regler for drakt og utstyr ved konkurranser i WKF

Skal du konkurrere i WKF så se over reglene her, og se om du har ustyret ditt i orden: