Drakter og utstyr

Fighter Sport
Det finnes mange butikker som selger drakter og annet utstyr. Vi har over lang tid hatt veldig gode erfaringer med Fighter Sport. De har butikk/lager i Oslo med åpningstider som gjør det mulig å dra innom på ettermiddager og/eller lørdager for å prøve utstyr om du er usikker på størrelse og/eller merke/type.

Fighter Sporthttps://fighter.no/

Karatedrakt (gi)

Det finnes karatedrakter av mange typer/priser. Alle barn og unge som melder seg inn i klubben får en nybegynnerdrakt. Har man trent en stund så ønsker man gjerne å investere i en annen karatedrakt. Det finnes mange typer karatedrakter i alle prisklasser. Selv om noen av dem fremstår som kostbare så husk at du kan ha glede av den i mange år.

Drakterhttps://fighter.no/collections/karate-ju-jutsu

Hansker og annet beskyttelsesutstyr
Etter man har trent en stund (kommet seg gjennom noen graderinger) og ønsker å delta i konkurranser (kumite) bør man skaffe seg beskyttelsesutstyr. Det vi benytter av beskyttelsesutstyr er: hansker, tannbeskytter, brystbeskyttelse og eventuelt susp.

Hansker: https://fighter.no/collections/beskyttelse

(Legg merke til at vi IKKE bruker leggbeskytter selv om den kommer opp i linken. Om du er usikker på hvilke hansker du bør bestille så spør en av trenerne om råd.)

Tannbeskyttelse: https://fighter.no/collections/tannbeskytter

Brystbeskyttelse: https://fighter.no/collections/bryst

(Legg merke til at kopper og sportstopp selges hver for seg. VELG HVIT farge på sportstoppen, så har du helgardert deg for regler angående kleskoder ved diverse anledninger. Det er relativt stiv pris men koppene kjøper du én gang, og sportstoppen varer i MANGE år. Det er vel verdt å investere i dette, for folk er uheldig og treffer ordentlig i brystet fra tid til annen, men med beskyttelse så er det ikke noe problem! Er du usikker på størrelsen så går det an å dra inn til Fighter Sport i Oslo å prøve, ta med deg en venn om du synes det er litt kleint.

Susp: https://fighter.no/collections/susp

Det kan være lurt å dra inn til Fighter Sport i Oslo og prøve for riktig størrelse.

Regler for drakt og utstyr ved konkurranser i WKF
Skal du konkurrere i WKF så se over reglene her, og se om du har utstyret ditt i orden: https://kampsport.no/wp-content/uploads/2016/01/WKF-Kata-og-kumite-regler-versjon-9.0-NOR-1.01.2015.pdf