21.12.2022

Tilbud for nybegynnere

Marienlyst karateklubb trener tradisjonell karate i både i Drammen (i våre egne lokaler, Nedre Storgate 31, 2. etasje) og i Svelvik (på Svelvik ungdomsskole, Storgaten 122). Vi har oppstart for nybegynnere hvert semester, i januar/februar og august/september. 

Mandag 9. januar kl. 17:30 er det første trening for nybegynnere i Drammen. Deretter er det treninger på mandager kl. 17:30 og på torsdager kl. 17:00.

Tirsdag 10. januar kl. 17:30 er første trening for nybegynnere i Svelvik. Deretter er det treninger hver tirsdag til samme tid. (OBS: sjekk facebooksiden vår før oppmøte da trenerme våre kjører fra Drammen og føret kan sette kjepper i hjulene!)

Alle er velkomne for noen gratis prøvetimer for å oppleve hvordan det er å trene karate. Kan du ikke møte den første dagen med nybegynnertrening så møter du så snart det passer. Ta med lett treningstøy og godt humør. Vi ser frem til å bli kjent med deg!

Du finner mer informasjon om tilbud for nybegynnere i menyen til venstre. Send gjerne en epost til marienlyst.karate@gmail.com om du ønsker mer informasjon eller har spørsmål.