14.12.2021

Gradering gjennomføres - filmkveld avlyses

Vi skal få til å gjennomføre gradering også ifølge de nyeste restriksjonene. Det kommer en oversikt tirsdag kveld over hvem som skal komme når, da vi ikke kan ha felles oppmøte av smittevernshensyn. Man vil heller ikke kunne ha med så mange i "publikum" som man vil, men alle barn kan ha med seg én voksen. Ved spesielle hensyn kan det være tillatt å ha med to voksne, men det er greit om vi får beskjed om det da vi vil begrense antallet personer i lokalet. 
Det vil bli nybegynnerne som er først ut, så hvitbeltene må belage seg på å være klare til kl 17.30. (Ankomst mellom 17.15 og 17.30, oppstart litt over 17.30)

Det var planlagt en avslutning for barna 16/12 med trening, pizza og Kung Fu Panda 2. Dette  vi gledet oss til! Slik smittesituasjonen er nå synes vi imidlertid ikke det er så lurt av smittevernshensyn, da det smales mange barn og unge fra ulike skoler og det er vanskeligere å passe på avstand etc på filmkveld enn på gradering. Vi ønsker ikke at noen skal få julen ødelagt av evt smitte, sykdom eller karantene, og utsetter derfor dette på ubestemt tid. 
Vi regner med at den planlagte Kickoff-samlingen første helg i januar også utgår, men straks situasjonen bedrer seg skal vi lage en plan for et strålende 2022 fullt av morsomme og hyggelige aktiviteter!